“Sommer” C november 2008

CIMG0436På Samatun, hytta til Melhus RKH, ble det arrangert Ettersøkning redning “barmark” C første helga i november. Primært arrangert for grunnkurset til TRKH. Det var en interessant opplevelse, pent vær til C-kurs å være. Lørdagen foregikk stort sett i fint vintervær med sol fra skyfri himmel og en ca 4 tommer snø. Søndagen ble noe gråere med regn oppå snøen, og det ble ganske tungt å vasse i myrene etterhvert på grunn av mangelen på tele i bakken.

 

Turen tilbake til byen er en historie for seg. Sambandet skulle nemlig brukes på Lerkendalvakt søndag kveld, og jeg skulle ta det med tilbake. 1500, 2 timer før oppmøte på stadion hadde jeg bare kontroll på halvparten av radioene, og resten ble bare kasta bak i bagasjerommet frem til jeg måtte dra 1515. Hadde flere telefoner fra en stressa vaktleder på vei ned. Så fint som føret var, is med slaps og vann oppå, så tok det sin tid å komme ned til E6, men vi var fremme på Lerkendal 1705. Så var det å finne batteriene som lå under setet og så var det selvsagt en radio som svikta, så det ble noen turer rundt på tribunene.