Om

Velkommen til Jan Kåre Lokna sin personlige blogg.

Her skriv eg om forskjellige ting som opptar eller interesserer meg. Noko av da du finn her er meint som underhaldning, mens andre ting er meir seriøst. Da burte vera opplagt kva som er kva, men da e opp til deg sjølv å avgjera kor alvorlig du vil ta da som står her.

Sidan internett e ein farlig plass full av saksøkingskåte advokatar så må ein vel ta med litt pjatt:

Om du skulle føla deg støtt av noko som står her, så les noko anna. Du burde tydeligvis ikkje loffa rundt på internett på eigen hand utan at nokon haldt deg i handa. Og skulle du vera ein sånn fjomp som likar å bruke tida di på å påpeike skrivefeil hos andre, så ikkje bry deg, eg høyrer ikkje etter.

Kommentarar som blir lagt inn som eg ikkje liker blir sletta utan forvarsel.

Dersom du mot formodning skulle ønskje å sitera noko du finner her i offentleg samanheng, som i ei avis eller på ei anna webside, så er det frykteleg slemt gjort å gjera slikt utan å spørja om lov først.

One thought on “Om”

 1. Hei!
  Jeg ser du er dyktig til å finne gamle grensesteiner. Jeg har to steiner som jeg tror er to grensesteiner mot naboen, men jeg er veldig usikker på hvordan jeg identifiserer en slik grensestein. Den ene står på høykant og ser ut til å ha et kors hugget inn ingen vitnesteiner, men jeg er usikker. Den andre er høyreist og har 8 hull hugget ut rundt om kring og en vitnestein med ett hull.
  Jeg forstår du holder til i Trøndelag. Vet du om noen i Stavanger området som driver med det samme som deg og som kunne hjulpet meg?
  Håper å høre fra deg.

  Med vennlig hilsen
  Betuel Frøyland
  Tlf. 98457421

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.