Brev fra leiren 2

Ble laga til landsleiren på Ingelsrud i 2005…

Brev fra leiren (Sett strek under alternativene i parentes som passer best.)Kjære (Mamma, Pappa, Bestemor/Bestefar, hund, katt, _________).

Jeg er her (på Ingelsrud, i regnskogen, i pølseskogen, ___________) og jeg sender deg dette brevet fordi (du sa jeg måtte skrive, de andre i patruljen sa jeg ikke turte, jeg ikke ville spise flere pølser, jeg trenger mer penger, troppslederen sa jeg måtte, __________________).

Været her er (ikke spør, de vil at jeg skal si fint, ganske vått – vi skal begynne på arken i morgen, så varmt at du kan steke egg på hodet til troppslederen, så kaldt at vi har snøhulekurs og noen sa de så en isbjørn, ___________________).

I dag har vi (lekt i tornekrattet, lært førstehjelp etter at vi hugget ved, lært at utedoen er dyp og at du ikke prøver å finne igjen lommelykta du mista oppi, _______________). Vi har også (tvunget en av lederne til å hoppe i vannet i undertøyet, spist for mange marshmellows, sett en hjort, lært en ny leirbålssang, _________________).

Du skulle sett teltet vårt. Visste du at (insekter kan se i mørket, en rotte er morsom – dersom den er i et annet telt, sauer spiser soveposer, _____________)? Patruljen min og jeg deler telt med (457 edderkopper, 5 slanger, 1849 mygg, 984 fluer, 76 møll, millioner av knott, noe dødt, __________).

Jeg savner virkelig (katten/hunden/annet kjæledyr, søsken, plenklipping, air conditioning, orntli mat, _________), men staben her er (vidunderlige, fantastiske, enestående, rett bak meg). Jeg skal bli med i en leirkonkurranse om å (finne flest bruksområder for pølser, ha mest av kroppen dekket av myggstikk, gå flest dager i det samme undertøyet, lage flest nye vers til leirsangen, ________________).

Denne uka har hatt forskjellige aktiviteter. Min favoritt er (gjørmeski ned bakken, lunsj, kiosken, løpe etter jentene/guttene, _______________). I kveld er det en spesiell kveld. Lederne sier at vi skal få noe spesielt til middag. Vi skal vist lage (ikke sikker, noe dødt, jeg vet ikke – men intendanten sang “œSå lenge som poteter” sangen, ____________). Når du kommer på besøk på fredag, vær snill og ta med deg (mere penger, tørre klær, en kasse chips, spiselig mat, ___________).

Vel, nå må jeg slutte. Vi skal snart (på haik, lete etter troppslederen, slippe løs lederen som er bundet til flaggstanga, ut og sjekke jenter/gutter, _____________).

Speiderhilsen

___________________