Nå kan også de halvspiste eplebrettene brukes til noe

Det har lenge vært kjent at de kan benyttes som skjærefjøl og serveringsfat, dog har den dårlig holdbarhet og tåler ikke oppvaskmaskin. Fotoramme er et annet alternativ, men det finnes langt billigere varianter som er mer solide. Noen hevder hardnakket at de kan brukes til å lese nettaviser på, men det er ikke akkurat praktisk i bruk for å si det pent. Eplebrettet selv innbiller seg at det er en mobiltelefon, men desverre ble den delen aldri gjort ferdig, så alt som skjer er at den svarer og legger på med en gang om noen ringer. Nei, jeg snakker selvsagt om eplebrettet som katteleke! For kun et lite antall grunker og prisen av den sjelen du gir epleskrottprogrampushenettsiden kan du konvertere den til en middels god katteleke. Se her:

Eplebrett som katteleke