En helt ”vanlig” dag når Lag 3 går beredskap

Klokka 14:40 går alarmen. Noen har skada seg ute i spinaten og har behov for bistand. Jeg er på jobb og løper ned trappa 7 etasjer, hopper i bilen og kjører til depot hvor jeg ankommer ca 14:50. Setter i gang med å skifte, og i det jeg har lempa utstyret inn i ambulansen og skal til å koble på scooterhengeren blir oppdraget avblåst, den skadde har kommet seg til vei for egen maskin.Vi rydder, pakker og skifter igjen. Ca 15:10 sitter eg i bilen igjen. Svipper Sven-O hjemom, og akkurat i det eg har komme ned på veien igjen ringer PS1, nytt oppdrag. Leiteaksjon denne gangen. Utfører noen små C-momenter nede på veien som involverer bruk av nødblink, får snudd og henter Sven-O igjen. Ned på depot og inn for å skifte igjen. Pakker utstyr og kobler aksjonshengeren på ambulansen. Tar med Bil 4 og drar ned til Leirfossen for å opprette KO. Vi fyrer opp aggregatet og kobler opp alt utstyret. Jeg starter med klargjøring av sambandsutstyr mens Thomas og Sven-o legger planer. Finner ut at noen har rota bort den store ICE-antenna igjen, men med litt plundring får vi signal. Heldigvis var vi utendørs.
Så får vi melding om at politiet har ny etterretning, og kort tid etterpå blir den savnede funnet i god behold. Dermed er det nedrigging, og tilbake på depot for rydding og nedrigging. Den omtalte ICE-antenna er ikke å se noe sted. Så er det hjem for middag, og kanskje en liten ettermiddagslur…
Klokka 20:39 går alarmen igjen. Ny leiteaksjon, dement denne gangen. Rekker nesten å skifte klær før politiet finner den savna i god behold. Om ikke anna så begynner eg å bli dyktig på hurtigskifte av klær, og vi er noen racere på oppstart av aksjon.
Kan jo håpe at dette var alt for denne uka, men eg tviler 🙂

2 comments

  1. Karl Johan’s avatar

    Ka betyr egentlig “spinaten” i dine auge? 😛

    Gokk?

  2. Svartekatta’s avatar

    I dette tilfellet betyr da ute i skauen et sted, uspesifisert siden me aldri kom så longt at me fekk nøyaktig posisjon

Comments are now closed.